Optikai kábel védőcsövek


A hatékony kommunikációs hálózatok alapjait az úgynevezett optikai kábelek adják, melyek a speciális kialakításnak köszönhetően rendkívüli hatékonysággal látják el a világ bármely pontját információval. Az optikai kábel a fénysugár teljes visszaverődésének az elvén alapul, a néhány 10 mikrométernyi átmérővel rendelkező üvegszál, valamint az azt körbevevő héj teszi lehetővé a hatékony digitális információ szállítást.

De bármilyen hatékony is ez a módszer, védelem nélkül mit sem érhet. Ugyanis a vékony optikai kábelek védelem nélkül a földbe, a vízbe, vagy a szabad ég alá helyezve pillanatok alatt tönkre mennek. A maximális védelem érdekében tehát szükséges az optikai kábel védőcsövek használata, melyek szinte minden külső környezeti tényezőnek ellenállva biztosítják a hatékony információáramlást.

Vállalkozásunk 20 éve van jelen a szakmában, és állítja elő az optikai kábel védőcsöveket.

A két évtized alatt cégünknek sikerült egy olyan telephelyet és gyártócsarnokot létrehozni, mely 126 órán keresztül üzemképes. A majdnem hat napos üzemidő és a raktár biztosítja megrendelőink számára az optikai kábel védőcsövekre érkező megrendelések folyamatos teljesítését.

A megrendelői igényeknek megfelelően az optikai kábel védőcsövek akár 300 méteres hosszúságban, tetszőleges falvastagsággal rendelhetőek.

Ügyfeleink kényelme érdekében a Neszmélyi telephely 100 km-es körzetében az optikai kábel védőcsövek kiszállítása ingyenes.

100 km-es határon felül egyéni megbeszélés alapján vállaljuk az optikai kábel védőcsövek szállítását.