LPE védőcsövek


Bár a kommunikációs technológia robbanásszerű fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, egyes technológiák esetében még a kábeles adatátvitelt alkalmazzák. Az ilyen esetekben azonban szükségessé válik a speciális védőcsövek megléte is. Az LPE védőcsövek kiváló védelmet nyújtanak nem csak a kábel TV és az optikai kábelek használata estében, hanem számos területen is nagyszerűen helyt állnak.

Milyen területen alkalmazhatóak még az LPE védőcsövek?
Látható, hogy az LPE védőcsövek felhasználási területe igen széles skálán mozog, mivel alapanyaga miatt számos területen tökéletesen megállja a helyét.

De mit is jelent az LPE?

Az LPE védőcsövek elnevezését a lineáris polietilén szóból kapta, melynek felhasználási területei a kialakításától függőn változnak.
Az LPE védőcsövek előállítása extrudálással kezdődik és speciális utókialakítással fejeződik be, a felhasználási területtől függően.
Vállalkozásunk az LPE védőcsövek gyártásában két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely már önmagában is garancia a magas minőségre és a precizitásra.
Neszmélyen lévő, 310 m2-es gyártócsarnokunk a hét 5 napján leállás nélkül üzemel, így biztosítva az LPE védőcsövekre beérkező megrendelői igények kielégítését.
Meglévő gyártósoraink lehetővé teszik, hogy vevőink akár 300 m hosszú és tetszőleges falvastagságú LPE védőcsöveket rendelhessenek. A gyártócsarnok mellett a raktárcsarnok garantálja még az LPE védőcsövekre beérkező megrendelések folyamatos teljesítését.
A zökkenőmentes szállítás érdekében előrendelést felveszünk!

Telephelyünk 100 km-es vonzás körzetében a kiszállítás ingyenes!
100 km-en felül egyéni megállapodás keretein belül vállaljuk a kiszállítást.


Méretek: Ø 20 mm, Ø 32 mm, Ø 40 mm, Ø 50 mm