Műanyag hulladék felvásárlás, hasznosítás


Az egyre csak növekvő fogyasztói társadalom és a kielégíthetetlen igények sajnos rendkívül káros hatással bírnak a környezetünkre. Erről a tényről legtöbbünk azonban hajlamos megfeledkezni, illetve csak akkor kap észbe, amikor már baj van.

De szerencsére vannak olyanok is, akik időben gondoltak a jövőre, nekik köszönhetően jutottunk el mára oda, hogy szinte divattá vált a környezetvédelem, a bio életmód, az ökológiai lábnyom csökkentése. Aki teheti ma már inkább megújuló energiával termel áramot és fűt, újra hasznosított termékeket és bio élelmiszereket vásárol, és környezet barát gépjárművel jár.

Bár a sok kicsi sokra megy elvén ezek a tényezők is befolyással bírnak környezetünkre, a legtöbbet még is a vállalatok tehetik. Hogy hogyan?
Például a műanyag hulladék szelektív gyűjtésével és annak értékesítésével olyan vállalkozások számára, kik a feldolgozásra specializálódtak.

Vállalkozásunk immár 22 éve a műanyag ipari piac jelentős szereplőjeként veszi ki a részét a műanyag hulladék felvásárlásából, hasznosításából.
Az élhető jövő biztosítása érdekében cégünk aktívan foglalkozik a műanyag hulladék felvásárlásával, annak feldolgozásával és a továbbértékesítésével.
Korszerű technológiai berendezéseink nem csak a műanyag hulladék felvásárlást teszi lehetővé, hanem a hatékony feldolgozást, mely a műanyag hulladék újrahasznosítás alapjait képzi.
Neszmélyi telephelyünk a maga 3145 m2-es kiterjedésével biztosít elegendő területet azon műanyag hulladékok számára, melyek feldolgozásra vagy értékesítésre várnak.